Qui som 

Som criadors de schnauzer, per a la fascinació i el gran atractiu d'aquesta família, mes concretament del gegants sal i pebre. La nostra intenció, es emplenar el buit que existeix a Espanya d'aquesta gran raça que es el schnauzer gegant sal i pebre, si mes no, provar-ho. Si amb el pas del temps, aconseguim que la gent els conegui, y que no s'estranyin de veure un exemplar, i sobretot, que no ens preguntin com hem aconseguit aquesta barreja, ja estarem contents i ens donarem per satisfets. Desprès, esperem que el temps i el bon fer de la gent ens doni la raó, i que el gegant sal i pebre deixi de ésser aquest gran desconegut de la família dels schnauzers.

La nostra aventura amb els schnauzers, sempre a vingut donada per la amistat, us podreu preguntar ¿que te a veure l'amistat amb el fet que crieu schnauzers?, pues molt senzill, el que ens ha iniciat a la cria dels schnauzers, han sigut regals fets per amics, tant el nostre primer schnauzer gegant negre Cherokee (que va ésser el que ens va dur a buscar i conèixer els gegants sal i pebre), com el primer miniatura negre i plata Vozka de Kirikiño son regals que provenen d'amistat. Desprès d'aquests hi ha altres schnauzers i altres persones, però no estem aquí per explicar-vos la nostra vida, si no per a ensenyar-vos la bellesa dels gegants sal i pebre.

Ens trobem ubicats en plena natura, en el pre-pirineu català, des d'on fem una cria familiar, intentant assegurar una socialització i una estabilitat emocional als nostres cadells, per intentar erradicar un dels problemes que mes pateix la nostra raça, que es la timidesa.

En cap moment volem criar schnauzers per al sol fet de criar, com molts altres, si no que volem orientar la cria dels nostres schnauzers cap allà on a nosaltres ens agrada, que es la funcionalitat i la bellesa conjugats en una raça que actualment ens dona moltes alegries. Es per això, que no criem molt, si no esporàdicament, intentant en cada cadellada millorar en el possible, e intentar aprendre per a poder aconseguir en un futur que el gegant sal i pebre tingui un espai propi i reconegut.

 

Agraïments

 

Aquest espai, el volem utilitzar per a donar les gràcies. Si, si, les gràcies.

Volem donar les gràcies, per que en aquest mon de la cria i les exposicions, hi ha una mica de mala llet, i quant un comença com es el nostre cas, et sols trobar la trabeta feta, i es de agraïts que quant un cau i troba una ma que l'ajuda a aixecar-se, donar les gràcies.

Per això aquest petit espai, per a la gent que crea afició i que fins a la data ens a ajudat força, n'hi ha alguns que mes del que ells mateixos pensen.

Gràcies a:

-Albert Gonfaus y a Ana. (Kennel Tòfona Negra & Boix Grevol) Per estar sempre que es necessiten, animar, recolzar, ajudar, aconsella, discutir. Apart de ésser un gran veterinari.

-Julián Oliva. Per ensenyar-me. Encara que gràcies a Deu, no tot.(nosaltres ens entenem).

-Xavi Sabater. Per a ser el meu veterinari, o els curem o s'ens hi queden :-)

-Elías López y Iría Cernuda, els meus socis durant molt temps en això dels gossos. Només tenen un defecte, els agraden els chows-chows. Incomprensible cert? :·)

-Molt especialment a la meva muller Loreto, sense ella fora impossible criar schnauzers i als meus estels, la Júlia i la Gloria, que tot i que son molt petites, ja fa temps que m’ajuden en els afers diaris de la cria.